FESTIVAL SIMFONIC 2015, ja falta poc!!

SIMFONIC: Festival de 100 concerts simultanis.

Dia: 13 de Juny 2015

Diada de més de 100 concerts simultanis i gratuïts realitzats per més de 5.000 estudiants d’ escoles de música a més de 100 racons emblemàtics de Catalunya i Balears.

En la seva 5ª edició el Festival segueix estenen-se:
Es sumen noves ciutats simfòniques a Catalunya: Cabrera de Mar, Caldes de Montbui, Cambrils, Castellar del Vallès, Cervera, L’Hospitalet de Llobregat, Montblanc, Navàs, Pineda de Mar, Salt, Sallent, Santa Maria Palautordera i Sant Feliu de Llobregat.
I a les Illes Balears: Calvià, Campos, Ferreries, Inca, Sa Pobla, Sant Agustí d’es Vedrà i Santanyí.

A les 19 hores els 5.000 músics interpretaran a la vegada la cançó ELS CANTS DELS OCELLS en honor al padrí de l’esdeveniment d’aquesta 5ª edició: JOSEP CARRERAS.

Les actuacions tenen lloc a espais tant singulars com el Recinte modernista de Sant Pau de Barcelona, el pati de La Casa Rull de Reus, l’Església romànica de Sant Martí a Lleida o la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca.

Són ciutats simfòniques a Catalunya: Barcelona, Girona, Lleida, Reus, Abrera, Alguaire, Almacelles, Argentona, Cabrera de Mar, Caldes de Montbui, Cambrils, Castellar del Vallès, Cervera, Figueres, Guissona, L’Hospitalet de Llobregat, La Bisbal d’Empordà, La Vall del Tenes, Montblanc, Navàs, Palafrugell, Pineda de Mar, Pont de Suert, Salt, Sallent, Santa Maria de Palautordera, Sant Climent de Taüll, Sant Feliu de Llobregat, Sant Guim de Freixenet, Terrassa, Torroella de Montgrí, Vallirana, Vall de Bohí, Vilanova del Vallès i Vilassar de Mar.

Són ciutats simfòniques a Balears: Palma de Mallorca, Binissalem, Calvià, Campos, Ciutadella, Ferreries, Inca, Maó, Sa Pobla, Sant Agfustí d’es Vedrà i Santanyí.

Tots els estils musicals hi són presents:  es pot escollir entre formacions de caire clàssic com orquestres simfòniques, música de cambra, recitals de piano, òpera i cant coral; qui vulgui pot optar per concerts de swing, grups de jazz i cors de gospel; els més marxosos gaudiran de pop-rock, funk, rap o hip hop. I pels més alternatius, sessions de DJ’s i música electrònica o fins i tot música tradicional i popular.

Trieu el vostre concert al web: http://www.simfonic.org

El Festival SIMFONIC us convida a gaudir d’una manera diferent dels espais singulars que amaguen les nostres ciutats amb tot tipus d’actuacions musicals. Només heu d’escollir a quin espai voleu anar i quin estil de música voleu escoltar. No us refieu del tipus d’espai a l’hora d’escollir el vostre concert; el maridatge que proposa el Festival entre la música i l’arquitectura és sorprenent.